Промоции

Ананас Сушен - 500гр.

Ананас Сушен - 500гр.

Ананас Сушен..

6.75лв. 7.35лв.

Бадем Суров - 500гр.

Бадем Суров - 500гр.

Бадем Суров..

10.50лв. 11.00лв.

БЕЛЕНИ БАДЕМИ СУРОВИ - 500гр.

БЕЛЕНИ БАДЕМИ СУРОВИ - 500гр.

БЕЛЕНИ БАДЕМИ СУРОВИ..

12.50лв. 17.50лв.

Бирен Фъстък - 500гр.

Бирен Фъстък - 500гр.

Бирен Фъстък..

3.00лв. 3.25лв.

Гарниран Фъстък - 500гр.

Гарниран Фъстък - 500гр.

Гарниран Фъстък..

2.50лв. 2.80лв.

КАЙСИЕВИ ЯДКИ СУРОВИ - 500гр.

КАЙСИЕВИ ЯДКИ СУРОВИ - 500гр.

КАЙСИЕВИ ЯДКИ СУРОВИ..

7.00лв. 9.00лв.

Кайсии Сушени Светли - 500гр.

Кайсии Сушени Светли - 500гр.

Кайсии Сушени Светли..

7.50лв. 8.30лв.

Киноа Бяла - 500гр.

Киноа Бяла - 500гр.

Киноа Бяла..

4.25лв. 5.00лв.

Кокос Сушен - 500гр.

Кокос Сушен - 500гр.

Кокос Сушен..

6.00лв. 8.40лв.

ЛЕШНИК ПЕЧЕН - 500гр.

ЛЕШНИК ПЕЧЕН - 500гр.

ЛЕШНИК ПЕЧЕН..

11.50лв. 14.00лв.

Манго Сушено - 500гр.

Манго Сушено - 500гр.

Манго Сушено..

7.75лв. 8.40лв.

МИКС ЛУКС ПЕЧЕН - 500гр.

МИКС ЛУКС ПЕЧЕН - 500гр.

СЪСТАВКИ: ПЕЧЕН БАДЕМ, ПЕЧЕН ЛЕШНИК, ПЕЧЕНО КАШУ ..

11.75лв. 13.25лв.

Натурален Сусам - 500гр.

Натурален Сусам - 500гр.

Натурален Сусам..

3.50лв. 4.25лв.

Натурални Сушени Кайсии - 500гр.

Натурални Сушени Кайсии - 500гр.

Натурални Сушени Кайсии..

7.50лв. 7.75лв.

Пъпеш Сушен - 500гр.

Пъпеш Сушен - 500гр.

Пъпеш Сушен..

8.50лв. 9.30лв.

ПЪРЖЕНА ЦАРЕВИЦА СОЛЕНА - 500гр.

ПЪРЖЕНА ЦАРЕВИЦА СОЛЕНА - 500гр.

ПЪРЖЕНА ЦАРЕВИЦА СОЛЕНА..

2.00лв. 2.20лв.

СЛЪНЧОГЛЕД ЗЕБРА ПЕЧЕН СОЛЕН - 500гр.

СЛЪНЧОГЛЕД ЗЕБРА ПЕЧЕН СОЛЕН - 500гр.

СЛЪНЧОГЛЕД ЗЕБРА ПЕЧЕН СОЛЕН..

2.00лв. 2.05лв.

СМОКИНИ СУШЕНИ - 500гр.

СМОКИНИ СУШЕНИ - 500гр.

СМОКИНИ СУШЕНИ..

5.75лв. 6.25лв.

СТАФИДИ ЗЛАТНИ - 500гр.

СТАФИДИ ЗЛАТНИ - 500гр.

СТАФИДИ ЗЛАТНИ..

3.50лв. 4.25лв.

СУШЕНИ СИНИ СЛИВИ БЕЗ КОСТИЛКА - 500гр.

СУШЕНИ СИНИ СЛИВИ БЕЗ КОСТИЛКА - 500гр.

СУШЕНИ СИНИ СЛИВИ БЕЗ КОСТИЛКА..

4.00лв. 4.50лв.

ТИКВЕНИ СЕМКИ БЕЛЕНИ ПЕЧЕНИ - 500гр.

ТИКВЕНИ СЕМКИ БЕЛЕНИ ПЕЧЕНИ - 500гр.

ТИКВЕНИ СЕМКИ БЕЛЕНИ ПЕЧЕНИ..

6.50лв. 8.25лв.

Чиа Семена - 500гр.

Чиа Семена - 500гр.

Чиа Семена..

4.25лв. 5.00лв.

Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)