За нас

Vesta-Trading     Бранд “ЯДКИ ВЕСТА” за кратко време се утвърждава като водещ на пазара.
Производственият цех е оборудван с модерна техника за преработка на ядки,специално проектирана за изпълнението на внедрените технологични процеси.
Фирмата е специализирана в осъществяване на внос, износ, преработка и търговия на ядки, сушени плодове, семена, подправки, варива, зърнени храни от цял свят.
По линията на целия производствен цикъл се осъществява непрекъснат мониторинг на  качеството на произвежданата продукция. Затова особено важен е самият процес на изкупуване и доставка на суровините.Фирмата работи само с най-качествените ядки на водещи производители от всички континенти. „Веста Трейдин” е и един от първите производителите в бранша, който въвежда цялостна система за контрол на качеството – НАССР. Работи се и в съответствие с добрите производствени и хигиенни практики. Затова и фирмата в дългогодишния си период на съществуване се е наложила като синоним на качество.
Ежедневно се преработват и предлагат на пазара широка гама от продукти. Те достигат директно до haccp-vestaпотребителите в рамките 24 часа от постъпване на заявката /най-често до 4 часа/ с фирмен транспорт и без оскъпяване. За излагане на продуктите в търговската мрежа се предлагат по два вида стелажи и витрини/топла и неутрална/.
„Веста Трейдин” ЕООД се ръководи и работи съгласно три основни принципа: отговорност, коректност и етичност към клиентите и доставчиците, което и позволява да запази добрите отношения с партньорите си и да работи с по-голямата част от тях още от създаването си.

 

Отдайте се на изкушението на деня с “ЯДКИ ВЕСТА”!